Bergskristall spets mellan

99,00 kr

Höjd: 50-60 mm

Vikt: 20-30 Gram

I lager

Artikelnr: 13121 Kategori:

Beskrivning

Bergkristallen är en symbol för människans ande och intellekt. De bergkristaller man dras till stimulerar denna människas speciella utveckling.

Bergkristallen är allmänt helande och kan placeras på smärtfyllda eller spända delar av kroppen. Den balanserar energin och löser upp blockeringar. Nyblivna mödrar sägs kunna använda den för att öka mjölkproduktionen.

Den kan ta in, lagra och sända information. Kan läggas överallt på kroppen för att dra ut negativa energier, men den bör då programmeras att dra ut och rena eftersom den är en sten som förstärker. Placera den under kudden för klarare drömmar och lugn sömn.

Bör rengöras ofta. Stenens främsta gåva är att den sägs stärka koncentrationsförmågan. Den hjälper dig att koncentrera din styrka och dina krafter mot det valda målet. Bergkristall kan verka likadant på kroppen genom att hjälpa dig koncentrera hela din energi på den kroppsdel du vill läka. För att snabbt lindra huvudvärk kan du sova med en bergkristall nära dig på huvudkudden. Stenen kommer att ta bort den spänning som är orsak till huvudvärken. Eftersom stenen hjälper dig att koncentrera dina ansträngningar är den också bra att använda i samband med bantning.

Bergkristall hjälper dig till framgång med de aktiviteter som har med arbetet att göra. Om du är tvungen att göra ett svårt val kan du använda stenen tillsammans med Akvamarin för att nå klarhet och se vilken väg som är den rätta och styrka att följa den.

Sägs vara bra mot fysisk obalans, skyddar mot jord- och vattenstrålning. Allmänt helande vid fysisk obalans.

Chakra: Alla

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.