Inlägget gjort

Julen närmar sig

Ja jösses vad tiden går fort. Julen närmar sig med stormsteg och som varje år så känns det som att man inte hinner med.

Jag har upptäckt att fotografering inte riktigt är min grej (tålamodet och kunskapen sviktar) så ni kommer nog att märka att bilderna lär ändras då och då, men samtidigt så blir det lite intressant med en “levande” hemsida.

Just nu har jag ett litet julerbjudande ute på Facebook så kika in där så finns det en rabattkod ni kan använda här i butiken.

Har du inte Facebook så går det bra att skriva ett meddelande till mig så löser vi så du får rabattkoden ändå.

Idag när jag fotade några av kristallkloten så tog det väldigt lång tid tack vare att i dessa vackra skapelser så fanns det så många med regnbågar i och det djupet som är i kloten går inte att få med på en bild (eller jag kan inte;). Jag blir alltid sittande långa stunder och bara beundrar dessa skönheter och känner den energin de utstrålar. Helt underbart.

Jag hoppas alla får en riktigt bra vecka fylld med positiv energi, jag fick min påfyllning av kloten idag 😀

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *