Inlägget gjort

Hej allihop

Kristaller!!!! Dessa underbara ting med så fantastiska energier, som kan hjälpa och stötta oss i allt ifrån vardagens dagliga lunk till arbetets hektiska tempo.  När andra och deras energier tränger sig på kan det vara underbart att veta att man har till exempel en svart turmalin i fickan som skydd, eller när man står och är lite nervös innan man ska tala inför andra kan en citrin ge en extra kick så man klarar av det.

En bekant till mig sa en gång att “jag tror att jag har fått kristallsjukan” och då menade hon inte den som sitter i örat och påverkar balansen, och jag tycker det var ett så träffande uttryck, för har man en gång börjat känna av den underbara energin stenarna utstrålar så blir man lätt fast, och då vill man bara ha fler.

Sen finns det alla olika utseenden och varianter så de gör sig så otroligt bra som dekoration i hemmet, trädgården, arbetsplatsen eller var som helst. Eller varför inte bära dem som smycken, halsband, armband, örhängen, på nyckelknippan. Bara fantasin sätter gränser.

Så jag måste nog erkänna att jag har också drabbats av “kristallsjukan”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *