Inlägget gjort

Fri frakt :D

Nu har vi gjort lite ändringar i fraktkostnaderna och bestämt oss för att bjuda på fri frakt på alla ordrar över 600 kr.

Dessutom kommer vi att få in en ny leverans med varor i veckan som kommer med lite nytt smått och gott, så håll utkik efter lite nyheter.

Ha en härlig vecka

//Cissi 🙂

 

Inlägget gjort

MÄSSA!!!!!

Nu var det längesen jag skrev nåt här och nu har jag nåt spännande att berätta.

Jag ska vara med på min första mässa och sälja kristaller 😀 Jag har tidigare bara varit ute i kompisens butik och gjort lite reklam så detta kommer att bli såå skoj.

Mässan blir i Lilla Edet och heter Må Bra mässa för kropp och själ och kommer att vara den 3 mars. Länk till evenemanget kommer här https://www.facebook.com/events/1184072708394858/

Jag kommer att dela utställar plats med världens bästa Jenny Moen som har Lilljemos Änglahörna. Så det kommer att bli en underbar dag.

Jag kommer att sälja mina godbitar (kristaller) och erbjuda chakrabalansering med pendel och Jenny kommer att sälja lite hemmagjorda salvor mm och förmedla budskap via orakelkort.

Hoppas att många kommer och hälsar på oss där.

Ljus och kärlek till er alla <3

Inlägget gjort

Julen närmar sig

Ja jösses vad tiden går fort. Julen närmar sig med stormsteg och som varje år så känns det som att man inte hinner med.

Jag har upptäckt att fotografering inte riktigt är min grej (tålamodet och kunskapen sviktar) så ni kommer nog att märka att bilderna lär ändras då och då, men samtidigt så blir det lite intressant med en “levande” hemsida.

Just nu har jag ett litet julerbjudande ute på Facebook så kika in där så finns det en rabattkod ni kan använda här i butiken.

Har du inte Facebook så går det bra att skriva ett meddelande till mig så löser vi så du får rabattkoden ändå.

Idag när jag fotade några av kristallkloten så tog det väldigt lång tid tack vare att i dessa vackra skapelser så fanns det så många med regnbågar i och det djupet som är i kloten går inte att få med på en bild (eller jag kan inte;). Jag blir alltid sittande långa stunder och bara beundrar dessa skönheter och känner den energin de utstrålar. Helt underbart.

Jag hoppas alla får en riktigt bra vecka fylld med positiv energi, jag fick min påfyllning av kloten idag 😀

 

 

Inlägget gjort

Äntligen :D

Äntligen har de kära kristallerna kommit. Så nu har det varit fullt upp med att tvätta, sortera och framförallt sitta och titta och beundra skönheterna.

Det är sån kraft och energi i dessa fantastiska skapelser så jag har aldrig känt nåt liknande förut.

Så här snackar vi 100 kg kärlek 😀

Mycket har hänt sedan förra inlägget, Facebook sida och Fb grupp har skapats, lite utlottning där, tradera konto är klart så lite försäljning kommer att ske även där.

Nu håller vi på att ta bättre bilder på allting så allt eftersom kommer både kategoribilderna och produktbilderna bytas ut 😀

Så tyvärr kära vänner nu ska jag fortsätta att “leka” i stenparadiset

Kram på er alla

Inlägget gjort

Det närmar sig

Nu börjar sidan och webbutiken ta form och det närmar sig att börja med försäljningen. Det som saknas just nu är den enda lilla detaljen stenarna 😉

Första leveransen är på väg och här sitter jag som på nålar och väntar otåligt. Jag är bra på mycket, men tyvärr inte på att vänta.

Det kommer att bli så roligt att få hem dessa skatter och det ska bli lika kul att kunna dela dem med er. Nu i början kommer det att finnas ett basutbud med kristaller men det kommer att byggas på med fler sorter, fler former, andra produkter som änglar, tarot och orakel kort, rökelser och drömfångare.

Så håll utkik här lite då och då för att vara med och se utvecklingen.

Ljus och kärlek till er alla <3

 

Inlägget gjort

Hej allihop

Kristaller!!!! Dessa underbara ting med så fantastiska energier, som kan hjälpa och stötta oss i allt ifrån vardagens dagliga lunk till arbetets hektiska tempo.  När andra och deras energier tränger sig på kan det vara underbart att veta att man har till exempel en svart turmalin i fickan som skydd, eller när man står och är lite nervös innan man ska tala inför andra kan en citrin ge en extra kick så man klarar av det.

En bekant till mig sa en gång att “jag tror att jag har fått kristallsjukan” och då menade hon inte den som sitter i örat och påverkar balansen, och jag tycker det var ett så träffande uttryck, för har man en gång börjat känna av den underbara energin stenarna utstrålar så blir man lätt fast, och då vill man bara ha fler.

Sen finns det alla olika utseenden och varianter så de gör sig så otroligt bra som dekoration i hemmet, trädgården, arbetsplatsen eller var som helst. Eller varför inte bära dem som smycken, halsband, armband, örhängen, på nyckelknippan. Bara fantasin sätter gränser.

Så jag måste nog erkänna att jag har också drabbats av “kristallsjukan”